Spelers

A:

Volledige naam: Anass Achahbar
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 44
Aantal Officiële wedstrijden: 52
Aantal Competitiedoelpunten: 6
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0:
Biografie:
Van alle talenten uit de jeugdopleiding die tijdens de winterstop van het seizoen 2011-2012 met de A-selectie mee op trainingskamp naar Marbella mogen, is Anass Achahbar de enige die op dat moment zijn officiële debuut in het eerste elftal al heeft gemaakt. In het thuisduel met sc Heerenveen in augustus 2011 maakt de dan 17-jarige Achahbar, die de hele jeugdopleiding van Feyenoord heeft doorlopen, zijn eerste minuten in Feyenoord één. In het bekertoernooi tekent de talentvolle spits ook al voor zijn eerste officiële doelpunt. Tegen AGOVV maakt hij de derde treffer in de met 4-0 gewonnen wedstrijd.Een dag nadat hij als volwaardig lid van de A-selectie de eerste training van het seizoen 2012-2013 heeft afgewerkt, zet Achahbar zijn handtekening onder een nieuw, opengebroken contract dat hem tot medio 2015 aan de club verbindt. De verbintenis onderstreept het vertrouwen dat Feyenoord heeft in de talentvolle aanvaller. Nadat de Nederlandse voetbalwereld al kennis heeft gemaakt met de technisch begaafde Achahbar, laat hij ook op Europees podium zijn kwaliteiten zien. In het Europa League-duel met Sparta Praag redt de aanvaller met een geniaal hakballetje een gelijkspel voor Feyenoord. Uiteindelijk komt de negentienjarige Achahbar tijdens zijn eerste volledige seizoen bij het eerste elftal tot acht competitiewedstrijden

Volledige naam: Jorge Acuna
Roepnaam: Jorge
Geboortedatum: 31 Juli 1976
Eerste Officiële Wedstrijd: 15 Februari 2003, AZ - Feyenoord 1-4
Aantal Competitiewedstrijden: 15
Aantal Officiële wedstrijden: 17
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:2 November 2003, Groningen – Feyenoord 0-3
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Ik ben geboren in Santiago de Chile, maar opgegroeid in Ovalle, een plaatsje op zo’n 500 kilometer ten noorden van de hoofdstad. Ovalle is een beetje een saai stadje, dat het moet hebben van de handel. Mijn vader was zat ook in de handel, hij was vertegenwoordiger in agrarische producten. Ik groeide er in ieder geval op in een normaal gezin met mijn zusje Paula en mijn broertje Daniel. Veel later is daar ook nog Felipe bijgekomen, maar dat is een echt nakomertje. Voetballen werd mijn grote passie vanaf het moment dat ik op school zat. Elke zondag hadden we een wedstrijd met ons schoolteam. Ik weet nog goed dat mijn moeder me dan bracht en me langs de lijn heel fanatiek aanmoedigde. Mijn grote idool was toen Mario Lepe, een middenvelder van Universidad Católica, en hij was ook de reden dat ik fan werd van Católica. Overigens tot groot ongenoegen van mijn ouders, want dat zijn beiden fans van Universidad de Chile, de oude club van Mauricio Aros. ‘IK HUILDE ELKE DAG’ In 1989 ging ik op proef bij Católica. Het was in januari, midden in de Chileense zomer. Ik speelde goed en de club wilde me wel hebben. Dat betekende echter wel dat ik bij mijn ouders uit huis moest. En zo ging ik al op tienjarige leeftijd min of meer op mezelf wonen in Santiago, onder toezicht van een nanny. Uiteraard was dat erg moeilijk. De eerste twee jaar huilde ik zowat elke dag. Maar hoe moeilijk het ook was, ik hield mijn doel wel voor ogen. Ik was naar Santiago gekomen om te slagen, dus dat zou ik doen ook. Toch heeft die periode tussen mijn elfde en mijn veertiende nog heel wat van me gevergd. Op de een of andere manier viel ik niet in de smaak bij de trainers, waardoor ik nooit speelde. Ik denk dat ik in die vier jaar misschien twee wedstrijden heb gespeeld… daarnaast trainde ik elke dag voor mezelf. Ik heb het vol kunnen houden dankzij Franco Quiroz, een jaar jonger en mijn beste vriend. Franco hield me steeds maar weer voor dat ik het zeker zou gaan redden. Later kwam ik met Pablo Hewstone en Gino Valentini ook twee trainers tegen die wel wat in me zagen. Vanaf dat moment ging het beter met mijn carrière. Dankzij alle extra inspanningen die ik leverde, werd ik beter en sterker. Steeds vaker deden de trainers een beroep op me. De kansen die ik kreeg, pakte ik met beide handen aan. Ik stond rechtsbuiten, scoorde veel en ik wist dat ik het zou gaan halen. Toch zou ik nog drie keer weggestuurd worden voordat ik eindelijk bij het eerste van mijn favoriete club kwam.

Volledige naam: Maikel Aerts
Roepnaam: Maikel
Geboortedatum: 26 Juni 1976
Eerste Officiële Wedstrijd: 23 Oktober 2005, RKC Waalwijk - Feyenoord 2-1
Aantal Competitiewedstrijden: 8
Aantal Officiële wedstrijden: 8
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:2 April 2006, Feyenoord - FC Twente 4-2
Aantal Interlands: 0:
Biografie:
Ik ben in Eindhoven geboren, maar heb altijd in Best gewoond. Ik ben er als enig kind opgegroeid en woon er nu nog steeds. Op mijn zesde ben ik begonnen met voetbal, als veldspeler welteverstaan. Ik heb twee jaar gevoetbald, bij de F2 en F1. Bij de E2 ben ik keeper geworden, omdat het voetbal me niet zo trok. Als klein mannetje vond ik het leuker om de bal te vangen en door te rollen. Mijn vader, die me altijd overal bracht en waar ik heel veel aan te danken heb, had liever dat ik bleef voetballen, omdat ik dan bij de E1 terecht zou komen in plaats van de E2. Er zijn thuis wat woorden over gevallen, maar uiteindelijk gebeurde waar ik op hoopte: ik mocht keeper worden. Ik speelde op dat moment bij Wilhelmina Boys in Best. Ik ging achtereenvolgens van de E2, E1 en D2 om daarna in één keer naar de C1 te gaan De keeper die voor me zat en een jaar ouder was ging namelijk naar PSV toe, waardoor ik zijn plaats innam en kwam te spelen met jongens die twee of drie jaar ouder waren. Ik werd onder andere uitgenodigd voor het Brabants elftal en viel al snel op bij de scouts. Toen ik twaalf jaar was kwam ik zodoende al bij PSV terecht. Ik heb daar alle elftallen doorlopen en toen ik een jaar of zeventien was kon ik eventueel blijven als vijfde of zesde keeper. Dat heb ik niet gedaan, want het kwam erop neer dat ik zelden zou keepen. De tweede keeper staat immers altijd in het tweede en de vaste keeper van het tweede speelt de beloftewedstrijden. Het zou een moeilijk verhaal worden, dat was zeker. Ik ben toen als amateur naar FC Den Bosch gegaan. En dat bleek achteraf een goede stap. Ondertussen had ik de LTS gehaald. Ik haalde mijn diploma’s voor bouwkunde en ben vervolgens gaan werken in een meubelfabriek. Ik heb daar ook mijn meubelmakers diploma gehaald. Op donderdag- en vrijdagmiddag kon ik onbepaald verlof nemen en met FC Den Bosch meetrainen. Mijn geluk was dat de vaste doelman Arnold Nijkamp een knieblessure kreeg, waardoor ik als achttienjarige in mijn eerste seizoen meteen elf wedstrijden keepte.

Volledige naam: Karim El Ahmadi
Roepnaam: Karim
Geboortedatum: 27 Januari 1985
Eerste Officiële Wedstrijd: 2 Oktober 2008, Kalmar FF - Feyenoord 1-2
Aantal Competitiewedstrijden: 216
Aantal Officiële wedstrijden: 260
Aantal Competitiedoelpunten: 14
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 62:
Biografie:
Ik ben geboren in Tunis, de hoofdstad van mijn land. Veel Europeanen weten dat misschien niet, maar Tunis is ook best een moderne stad. Het is een soort mix tussen Arabische en koloniale gebouwen. Niet zo gek anders dan Nederland dus. Wat wel anders is dan in Nederland is de mentaliteit van de mensen. In Tunis leef je met de dag. Je verdient wat en je geeft het uit. Wat er morgen gebeurt, zie je dan wel. Zo leeft de meerderheid van de mensen daar. Ik ben opgegroeid in een normaal Tunesisch gezin in een buitenwijk van de hoofdstad. Mijn vader was en is nog steeds chauffeur op een geldtransportwagen, mijn moeder zorgde thuis voor mij en mijn twee broers. Ik ben de middelste. Voetbal was altijd mijn grote liefde. Op school en op straat, ik voetbalde altijd. Liefst met de grotere jongens, want dan ging het er hard aan toe. Het liefst haalde ik allerlei trucs uit. Goochelen met de bal hè en ook zo veel mogelijk doelpunten maken. Alles wat ik later bij mijn club niet zo vaak kon doen. Ik was er zo gek op dat ik er pas mee opgehouden ben toen ik bij Club Africain bij de selectie kwam.

Volledige naam: Roger Albertsen
Roepnaam: Roger
Geboortedatum: 15 maart 1957
Sterftdatum:02 maart 2003
Eerste Officiële Wedstrijd: 19 Augustus 1987, Feyenoord – PEC Zwolle 2-0
Aantal Competitiewedstrijden: 28
Aantal Officiële wedstrijden: 36
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:11 Mei 1980, FC Twente – Feyenoord 3-0
Aantal Interlands: 25:
Biografie:

Volledige naam: Patrick Allotey
Roepnaam: Patrick
Geboortedatum: 13 December 1978
Sterftdatum:27 Juni 2007
Eerste Officiële Wedstrijd: 8 December 1996, De Graafschap - Feyenoord 0-4
Aantal Competitiewedstrijden: 5
Aantal Officiële wedstrijden: 5
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:10 Maart 1999,Feyenoord – ADO Den Haag 2-1
Aantal Interlands: 15:
Biografie:

Volledige naam: Sofyan Amrabat
Roepnaam: Sofyan
Geboortedatum: 21 Augustus 1996
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 21
Aantal Officiële wedstrijden: 31
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 14:
Biografie:

Volledige naam: Samuel Armenteros
Roepnaam: Samuel
Geboortedatum: 27 mei 1990
Eerste Officiële Wedstrijd: 22 Augustus 2013,Kuban Krasnodar - Feyenoord 1-0
Aantal Competitiewedstrijden: 38
Aantal Officiële wedstrijden: 44
Aantal Competitiedoelpunten: 10
Laatste Officiële wedstrijd:16 Februari 2014, NAC Breda - Feyenoord 1-1
Aantal Interlands: 2:
Biografie:
Samuel Armenteros werd geboren in het Göteborgse stadsdeel Masthugget. Hij is van Cubaanse afkomst. In december 2006 werd Armenteros door sc Heerenveen weggehaald bij het Zweedse Husqvarna FF. Eerder kwam hij onder andere uit in de jeugd van Qviding FIF en speelde hij voor het nationale Zweedse team voor voetballers jonger dan 16 jaar. Bij Heerenveen stond Armenteros twee en een half jaar onder contract. Hij speelde voor de jeugd en het tweede elftal, maar kwam nooit uit voor de hoofdmacht van de club.Nadat het contract van Armenteros in de zomer van 2009 afliep, werkte hij een trainingsstage af bij Sparta en Heracles Almelo.[1] Bij de laatste club tekende Armenteros in augustus 2009 een contract voor een jaar met een optie voor nog een jaar. Hij werd toegevoegd aan de selectie van Jong Heracles, maar maakte op 28 november 2009 als invaller voor Bas Dost in een wedstrijd tegen Roda JC zijn debuut in de Eredivisie. Hij scoorde op 27 maart 2010 zijn eerste doelpunt op het hoogste niveau in een wedstrijd tegen AZ. Een week later was Armenteros de matchwinnaar in een met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen N.E.C., door als invaller beide doelpunten te scoren. In mei 2010 verlengde hij zijn contract met 3 jaar In oktober 2012 maakte Armenteros bekend dat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen.[3] In januari 2013 tekende Armenteros een contract bij RSC Anderlecht. Aanvankelijk zou de Zweed pas in juli 2013 de overstap maken, maar wegens een gebrek aan spitsen bij Anderlecht verhuisde de aanvaller al in januari naar Brussel.[4] Op 26 januari 2013 maakte hij zijn officieel debuut voor paars-wit. Hij viel tegen KSC Lokeren na 92 minuten in voor Dennis Praet. Hij wist in het half jaar bij bij Anderlecht echter niet uit te groeien tot vaste waarde en belandde al snel op zijspoor.[5] Op 21 juli 2013 mocht hij, in de wedstrijd om de Belgische Supercup, in de 90e minuut nog invallen voor Gohi Bi Zoro Cyriac. Het zou zijn enige wedstrijd voor RSC Anderlecht dat seizoen blijken.Op 14 augustus 2013 werd bekend dat Armenteros voor een jaar uitgeleend zou worden aan Feyenoord.[6]. Hij maakte op 18 augustus 2013 zijn debuut in de uitwedstrijd tegen Ajax

Volledige naam: Mauricio Aros
Roepnaam: Mauricio
Geboortedatum: 9 Maart 1976
Eerste Officiële Wedstrijd: 10 Maart 2003, Feyenoord – AZ 4-1
Aantal Competitiewedstrijden: 5
Aantal Officiële wedstrijden: 7
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:5 Mei 2003, Willem II - Feyenoord 0-0
Aantal Interlands: 30:
Biografie:

Volledige naam: Woute Artz
Roepnaam: Wouter
Geboortedatum: 14 Maart 1985
Eerste Officiële Wedstrijd: 16 December 2004, FC Basel – Feyenoord 1-0
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 1
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:16 December 2004, FC Basel – Feyenoord 1-0
Aantal Interlands: 0:
Biografie:

Volledige naam: Adil Auasar
Roepnaam: Adil
Geboortedatum: 6 Oktober 1986
Eerste Officiële Wedstrijd: 24 Oktober 2010, PSV - Feyenoord 10-0
Aantal Competitiewedstrijden: 3
Aantal Officiële wedstrijden: 3
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0:
Biografie:
Adil Auassar was de eerste aanwinst van Feyenoord voor het seizoen 2010/2011. De middenvelder kwam transfervrij over van VVV-Venlo, de club waarmee hij in 2009 kampioen werd van de eerste divisie en promoveerde naar de eredivisie. Het seizoen erop handhaafden de Limburgers zich knap op de hoogste niveau, door op de twaalfde plaats in de competitie te eindigen. Aussar, die geboren is in Dordrecht en via Groote Lindt, Sparta Rotterdam en FC Dordrecht bij VVV terecht kwam, leverde een belangrijke bijdrage aan die handhaving. De middenvelder miste slechts één competitiewedstrijd en wist zich met zijn fysiek sterke spel en snoeiharde schot in de kijker van Feyenoord te spelen. De afgelopen seizoen speelde Auassar voornamelijk op het middenveld, maar in zijn tijd bij FC Dordrecht liet hij zien ook prima als linksback uit de voeten te kunnen.

Volledige naam: Yassin Ayoub
Roepnaam: Yassin
Geboortedatum: 6 Maart 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 19 Augustus 2018, Feyenoord - SBV Excelsior 3-0
Aantal Competitiewedstrijden: 19
Aantal Officiële wedstrijden: 23
Aantal Competitiedoelpunten: 2
Laatste Officiële wedstrijd:12 Decmber 2019, FC Porto - Feyenoord 3-2
Aantal Interlands: 0:
Biografie:

Volledige naam: Marouan Azarkan
Roepnaam: Marouan
Geboortedatum: 8 December 2001
Eerste Officiële Wedstrijd: 15 Septebe 2019, Feyenoord - ADO Den Haag 3-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 1
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0:
Biografie:

B:

Volledige naam: Kees van Baaren
Roepnaam: Kees
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Kees van Baaren is één van de oprichters van Feyenoord

Volledige naam: Teun Baas
Roepnaam: Teun
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 2
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 2
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Gábor Babos
Roepnaam: Gábor
Geboortedatum: 24 Oktober 1974
Eerste Officiële Wedstrijd: 15 Augustus 2004, Feyenoord – De Graafschap 6-1
Aantal Competitiewedstrijden: 24
Aantal Officiële wedstrijden: 27
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:22 Mei 2005, Feyenoord - ADO Den Haag 6-3
Aantal Interlands: 37
Biografie:
‘Ik ben geboren in het Hongaarse Sopron, een charmante en sprookjesachtige stad nabij de grens met Oostenrijk. Het is een hele mooie stad, tussen met coniferen begroeide heuvels. Maar vanaf mijn jongste jaren was ik maar met één ding bezig: ik wilde profvoetballer worden. In vader Laszlo had ik een perfect voorbeeld. Die keepte jaren voor Soproni, de plaatselijke profclub. Hij was een lange, atletische man, ik heb hem nog wel een paar keer in actie gezien bij Sopron. Toen mijn vader 33 was, is hij gestopt met voetballen. In die tijd kon je er in Hongarije nog niet genoeg mee verdienen om rond te komen en moest hij aan de slag om ons te onderhouden. Afgelopen zomer is mijn vader overleden. Hij heeft nog wel meegemaakt dat ik naar Feyenoord ging, maar niet dat ik gekozen ben tot doelman van het jaar. Ik had graag dat hij dat nog had meegemaakt.’ ‘Ik was elf of twaalf toen ik echt keeper werd. Daarvoor had ik niet echt een voorkeur. Ik zat op een sportopleiding en mocht dus aan zowat alle sporten ruiken. Bij het voetbalteam gingen we één voor één de goal in en op een gegeven moment was het mijn beurt, ik was toen al de langste van het team. Het ging gelijk opmerkelijk goed en ik ben in het doel blijven staan. Twee jaar later zat ik bij de nationale jeugdselectie. Sindsdien ben ik nooit meer weggeweest bij het Hongaarse elftal. Het kan snel gaan

Volledige naam: Stefan Babović
Roepnaam: Stefan
Geboortedatum: 7 Januai 1987
Eerste Officiële Wedstrijd24 September 2009,Harkemase Boys - Feyenoord 0-5:
Aantal Competitiewedstrijden: 10
Aantal Officiële wedstrijden: 12
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:4 April 2010, Feyenoord - NAC Breda 0-0
Aantal Interlands: 4
Biografie:
Stefan Babovic (Servisch Cyrillisch: ?????? ???????) (Berane, 7 januari 1987) is een Servische voetballer die sinds augustus 2009 op huurbasis uitkomt voor Feyenoord, dat een optie tot koop heeft. Hij is eigendom van FC Nantes, waar hij tot 2011 vastligt. Babovic salaris bij Feyenoord wordt betaald door zijn vader. Bij Feyenoord scoorde hij tot nu toe drie keer, dit waren de 2-0 in de bekerwedstrijd tegen FC Den Bosch, de 1-1 tegen FC Groningen in de Kuip en de 0-1 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen v.v. Hierden. Babovic haalde gedurende het seizoen 2008/09 negatief het nieuws toen hij zijn ploeggenoot bij Nantes Djamel Abdouyn knock out schopte

Volledige naam: André Luiz Bahia dos Santos Viana
Roepnaam: "De Rots van Rio"
Geboortedatum:14 November 1983
Eerste Officiële Wedstrijd: 3 Maart 2005, Feyenoord – NAC Breda 4-0
Aantal Competitiewedstrijden: 179
Aantal Officiële wedstrijden: 234
Aantal Competitiedoelpunten: 17
Laatste Officiële wedstrijd:15 Mei 2011, Feyenoord - NEC 1-1
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Ik ben geboren en getogen in Rio de Janeiro. Ik heb vier oudere broers van mijn vaders kant, uit een vorig huwelijk, en één jonger zusje. Ze heet Luana en is negen jaar jonger dan ik. Ik kom uit het gedeelte van Rio dat Tijuca heet, in het noorden van de stad. In die wijk liggen onder meer het bekende stadsbos én het langste strand van Rio. Twaalf kilometer lang is dat strand en ik ben er heel wat keren geweest.’ ‘Mijn vader was profbokser’ ‘Mijn vader is in het verleden profbokser geweest, in één van de lichtere gewichtsklassen. Hij is zelfs vijfvoudig kampioen van de staat Rio geweest. Met hem moest ik dus thuis geen ruzie maken, haha! Hij kijkt ook nu nog steeds naar alles wat met boksen te maken heeft. Ook als ze op ESPN oude partijen laten zien, dan krijg je hem niet voor de tv weg. Nee, ik heb zijn liefde voor de bokssport niet meegekregen. Ik vind het wel lekker om een heel enkele keer tegen een bokszak aan te meppen, maar meer ook niet. Maar voetbal was bij ons thuis dus niet de absolute nummer één. Al zijn ze nu hartstikke trots op me. En op mijn beurt dank ik alles aan hen. Een van mijn oudere broers heeft wel gevoetbald, maar moest er mee stoppen vanwege zijn knie. En dus bleef ik alleen over om carrière te maken. Voetballen heb ik altijd gedaan. Niet zo gek voor een Braziliaan hè? Maar ik deed het altijd puur voor de lol, ik droomde eigenlijk nooit van een carrière als profvoetballer. Ik studeerde netjes en vond het heerlijk om gewoon een beetje te ballen, zonder druk en verplichtingen. Ik ben echt een liefhebber. Ik begon bij de ‘escolinha’, dat betekent zoveel als voetbalschool, van Julio César, een oud-speler van Flamengo. Ik ging daar bijna elke dag naartoe en ik kan wel zeggen dat ik er heel veel geleerd heb. Na een jaar of twee bij de ‘escolinha’ van Julio César werd ik door Flamengo benaderd. Of het me wat leek om daar te voetballen. Omdat Flamengo altijd al mijn club was, wilde ik graag. Ik mocht een test afwerken. Dat was in 1994, het jaar waarin Brazilië wereldkampioen werd in Amerika. Na een uurtje voetballen had men genoeg gezien. Ik mocht blijven. Gek genoeg was ik toen trouwens nog linksbuiten, ik ben pas later afgezakt naar de linksbackplaats en nog later naar het centrum van de verdediging. Op die plek haalde ik het eerste elftal van Flamengo.’

Volledige naam: Adrianus Johannes Bak
Roepnaam: Aad
Geboortedatum:18 juni 1926
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 1955, Rapid JC – Feyenoord 4-1
Aantal Competitiewedstrijden: 133
Aantal Officiële wedstrijden: 156
Aantal Competitiedoelpunten: 11
Laatste Officiële wedstrijd:18 Maart 1962, Feyenoord – Ajax 1-2
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Aad Bak kwam op 18 juli 1955 bij Feyenoord. Voorzitter Kieboom had in het diepste geheim Holland Sport opgekocht om een plaats in de Hoofdklasse veilig te stellen. Feyenoord haalde het op eigen kracht, maar Bak, Henk Schouten en Tinus Osterholt bleven bij Feyenoord, de mindere goden werden weer verkocht. Aad Bak begon zijn loopbaan bij Excelsior. Daar groeide hij op met Henk Schouten. Via de profclub Rotterdam belandde hij, na een fusie met de profclub Den Haag, bij Holland Sport, dat daarvoor de Flamingo's heette. Hij maakte met Feyenoord twee kampioenschappen mee: in 1961 en 1962. Hij speelde op alle posities in de voorhoede maar werd later naar de linkshalfplaats gehaald, hoewel hij van oorsprong rechts was. Hij had zichzelf zowel links als rechts leren trappen. Aad Bak had een flinke dosis techniek, een goed spelinzicht, was snel en sterk, deed aan atletiek en was gek op trainen. Hij trainde eigenlijk liever dan hij speelde. In de periode 1956/58 werd hij een aantal keren in vertegenwoordigende elftallen gekozen. Zijn enige interland speelde hij op 6 juni 1956 tegen Saarland. Nederland won met 3-2. Aad Bak speelde met Wilkes en Lenstra en tegen grootheden als Pele, Garrincha. Bobby Charlton en Fritz Walter. Met de komst van Jan Klaassens op 1 augustus 1959 was er voor Bak geen plaats meer in Feyenoord 1. Hij was toen 35 jaar. Bak was kassier bij de Amro-bank en bleef dat naast zijn voetbalcarrière altijd doen. Zijn lidmaatschap van Feyenoord eindigde op 1 september 1964 omdat hij voetbaltrainer werd. Dat was onverenigbaar met het lidmaatschap.

Volledige naam: Otman Bakkal
Roepnaam: Otman
Geboortedatum:27 Februari 1985
Eerste Officiële Wedstrijd:11 September 2011, NAC Breda – Feyenoord 1-3
Aantal Competitiewedstrijden: 37
Aantal Officiële wedstrijden: 40
Aantal Competitiedoelpunten: 9
Laatste Officiële wedstrijd:30 Oktober 2013, Feyenoord - HSV Hoek 3-0
Aantal Interlands: 1
Biografie:
Otman Bakkal werd aan het begin van het seizoen 2011/2012 op de laatste dag van de transferperiode op huurbasis overgenomen van PSV, als opvolger van de naar FC Twente vertrokken Leroy Fer. De veelscorende middenvelder met veel diepgang in zijn spel kwam bij PSV in zijn laatste seizoen weinig aan spelen toe en was daarom toe aan een nieuwe uitdaging. Over het talent van Bakkal bestaan weinig twijfels. De middenvelder, die in maart 2004 zijn debuut maakte in het betaalde voetbal, speelde zelfs eenmaal in het Nederlands elftal. In november 2009 mocht hij als beloning voor zijn sterke spel bij PSV invallen in de oefenwedstrijd tegen Paraguay, die eindigde in 0-0. Voor Bakkal is Feyenoord al de vierde club waarvoor hij op uitleenbasis speelt. Eerder in zijn carrière werd hij door PSV verhuurd aan achtereenvolgens FC Den Bosch, FC Eindhoven en FC Twente. Bij die laatste club speelde hij zich opnieuw in de kijker, waardoor trainer Ronald Koeman aan het begin van het seizoen 2007/2008 besloot om Bakkal terug te halen naar PSV. De twee zijn dit seizoen herenigd bij Feyenoord, waar Bakkal hoopt zijn oude topvorm te hervinden.

Volledige naam: Luuk Balkenstein
Roepnaam: Luuk
Geboortedatum:9 April 1954
Eerste Officiële Wedstrijd:24 Augustus 1980, Sparta – Feyenoord 1-2
Aantal Competitiewedstrijden: 18
Aantal Officiële wedstrijden: 25
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:11 November 1981, feyenoord – M.V.V. 6-1
Aantal Interlands: 1
Biografie:

Volledige naam: Naoufal Bannis
Roepnaam: Naoufal
Geboortedatum:11 maart 2002
Eerste Officiële Wedstrijd: 4 Augustus 2019, Feyenoord - Sparta Rotterdam 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 4
Aantal Officiële wedstrijden: 6
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jacob Barendregt
Roepnaam: Jaap
Geboortedatum:10 Januari 1905
Sterftedatum: 16 Februari 1954
Eerste Officiële Wedstrijd:13 December 1925, Feyenoord – De Spartaan 2-3
Aantal Competitiewedstrijden: 237
Aantal Officiële wedstrijden: 249
Aantal Competitiedoelpunten: 196
Laatste Officiële wedstrijd:21 Maart 1937, Go Ahead – Feyenoord 2-0
Aantal Interlands: 1
Biografie:
Jaap Barendregt was, zoals een echte Feyenoorder betaamt, een jongen van Rotterdam-Zuid. Hij kwam ook uit een echte Feyenoord-familie. Zijn vader was een broer van lngen Barendregt, de terreinknecht van Feyenoord aan de Dordtsestraatweg/Kromme Zandweg. Toch was hij eerst lid van DCL (De Charloissche Leeuw). Op 1 augustus 1925 werd hij werkend lid van Feyenoord. Jaap Barendregt speelde ruim tien jaar in het eerste, altijd in de voorhoede en voornamelijk als 'centervoor', Hij werd één keer in het Nederlands Elftal gekozen. Op 17 maart 1929 speelde hij in Amsterdam tegen Zwitserland. Nederland won met 3-2. Clubgenoot Van Heel speelde zijn 20ste interland. Ook in 1930 was het de bedoeling dat Jaap Barendregt voor het Nederlands Elftal zou spelen. Door een vreemde speling van het lot vergisten de heren van de Keuze Commissie zich en kozen Wim Groenendijk, die bij Feyenoord naast Jaap speelde. Nederland speelde op 2 november 1930 weer tegen Zwitserland. Nederland verloor in Zürich met 6-3 en Groenendijk speelde geen al te beste wedstrijd. Jaap Barendregt werd daarna nooit meer geselecteerd voor het Nederlands Elftal Jaap Barendregt was, nadat hij stopte met voetballen, binnen de vereniging lid van de Junior-Commissie. Hij overleed 49-jarige leeftijd aan een ernstige ziekte.

Volledige naam: Peter Barendse
Roepnaam: Peter
Geboortedatum:12 Augustus 1966
Eerste Officiële Wedstrijd: 13 November 1985, Feyenoord – AZ’67 3-4
Aantal Competitiewedstrijden: 79
Aantal Officiële wedstrijden: 86
Aantal Competitiedoelpunten: 8
Laatste Officiële wedstrijd:21 Mei 1989, Roda JC – Feyenoord 3-1
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Bilal Başacıkoğlu
Roepnaam: Bilal
Geboortedatum:26 Maart 1995
Eerste Officiële Wedstrijd:10 Augustus 2014,ADO Den Haag - Feyenoord 0-1
Aantal Competitiewedstrijden: 76
Aantal Officiële wedstrijden: 103
Aantal Competitiedoelpunten: 6
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Basaçikoglu beleeft daarmee zijn doorbraak in de Eredivisie, amper drie jaar nadat hij bij de amateurs van Pancratius op dood spoor lijkt te zitten. De aanvaller denkt in die tijd zelfs over stoppen met voetbal. ‘Ik was een jaar of vijftien en ging richting mijn schoolexamen’, zegt hij daarover. ‘Dan weet je dat het moment aanbreekt waarop je echt moet gaan kiezen voor je toekomst.’ Heerenveen meldt zich net op tijd om Basaçikoglu een nieuwe kans bij een betaald voetbalclub te geven, nadat hij eerder in de jeugd bij achtereenvolgens Ajax en HFC Haarlem heeft gespeeld. In Friesland bloeit de buitenspeler helemaal op, waardoor hij op 4 december 2013 op 18-jarige leeftijd zijn debuut in de Eredivisie mag maken in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1). Na een uitstekend eerste half jaar in het eerste elftal, meldt Feyenoord zich al in Heerenveen om de jeugdinternational over te nemen. Op 31 juli 2014 tekent Basaçikoglu een contract voor vier seizoenen in De Kuip, met een optie voor een extra jaar.

Volledige naam: Bruno Basto
Roepnaam: Bruno
Geboortedatum:21 Mei 1978
Eerste Officiële Wedstrijd:12 September 2004, Feyenoord FC Twente 3-1
Aantal Competitiewedstrijden: 18
Aantal Officiële wedstrijden: 25
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd: 22 mei 2005, Feyenoord -ADO Den Haag 6-3 :
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Ik ben opgegroeid in het noordoosten van Lissabon, in dezelfde wijk als Rui Costa. Het straatleven doet er een beetje denken aan Brazilië. Er zijn overal kleine voetbalveldjes en het leven speelt zich er buiten af. Hoewel ik veel voetbalde, had ik vroeger maar één droom: piloot worden… Toen ik zeven was, zijn mijn vader en moeder uit elkaar gegaan. Die scheiding was moeilijk voor mij en voor mijn drie jaar oudere zus. Om ervoor te zorgen dat ik niet op het slechte pad zou raken, maakte mijn moeder me lid van een voetbalclub. Niet zomaar één trouwens, ik werd lid van Benfica. Benfica is een gigantische club met ongelooflijk veel elftallen, onderverdeeld naar leeftijd en talent. Ik deed er mijn werk en kwam steeds een beetje verder en hogerop in de opleiding. Daardoor kreeg ik ook steeds meer zin om voetballer te worden. Ook voor mijn ontwikkeling als persoon was de opleiding van Benfica erg belangrijk. Er werd me echt meegegeven hoe je je als man hoort te gedragen, wijze lessen waar ik mijn leven lang wat aan zal hebben.

Volledige naam: Michel Fernandes Bastos
Roepnaam: Michel
Geboortedatum: 2 augustus 1983
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 0
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 10
Biografie:
In 2001 verliet hij Brazilië voor Nederland, waar bij aanvang van het seizoen 2001/02 deel uit zou maken van de selectie dat onder leiding stond van de hoofdtrainer Bert van Marwijk. Bastos heeft in Rotterdam-Zuid echter last van heimwee en wist er niet door te breken. Ondanks de steun van zijn landgenoot Leonardo, wist hij geen speelminuten te maken, waarna Bastos het nog één seizoen op huurbasis mocht proberen bij SBV Excelsior. Hij zou daarna niet meer terugkeren bij Feyenoord. In 2010 zou Bastos toegeven dat hij mentaal nog niet klaar was voor Feyenoord.

Volledige naam: Sven van Beek
Roepnaam:Sven
Geboortedatum:28 juli 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:30 januari 2013, PSV - Feyenoord 2-1
Aantal Competitiewedstrijden:112
Aantal Officiële wedstrijden: 149
Aantal Competitiedoelpunten: 3
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Van Beek speelde vanaf de D-jeugd voor Feyenoord. Hiervoor speelde hij bij SV DONK uit Gouda. De verdediger had het in de jeugd niet makkelijk doordat er veel concurrentie was, waardoor hij in de B-jeugd naar de B2 werd gestuurd. Uiteindelijk wist Van Beek zich na twee jaar weer in zijn eigen lichting te spelen waarna hij in januari 2013 zijn eerste profcontract tekende voor Feyenoord.[1] In het seizoen 2012/13 mocht hij al eerder meetrainen onder Ronald Koeman met de selectie. In het oefenduel op 5 januari 2013, één dag nadat Van Beek zijn professioneel contract tekende, speelde hij tegen AGOVV voor het eerst mee. In de bekerwedstrijd tegen PSV maakt hij zijn debuut in een officiële wedstrijd. Hij verving de zieke Daryl Janmaat in de basis. Meer wedstrijden zou Van Beek niet spelen in dit seizoen. Wel bleef hij het hele jaar meetrainen met de eerste selectie van de Rotterdammers. In het daaropvolgende seizoen debuteerde Van Beek ook in de Eredivisie. In de Klassieker tegen Ajax mocht Van Beek debuteren als rechtsachter, aangezien Janmaat geblesseerd was. Feyenoord verloor met 2–1. Van Beek maakte zijn eerste doelpunt in de UEFA Europa League in een wedstrijd tegen Standard Luik. Feyenoord won met 2-1. Feyenoord zou in dat toernooi nog groepswinnaar worden, mede door thuis met 2-0 te winnen van bekerhouder Sevilla (doelpunten van Jens Toornstra en Karim El Ahmadi) en uit met 0-3 te winnen van Standard Luik. In de knock-outfase werd er tegen AS Roma geloot. In Rome werd het 1-1. Thuis verloor Feyenoord, mede door een rode kaart voor Mitchell te Vrede. De 1-1 van Elvis Manu in die wedstrijd was tevergeefs, want enkele minuten later scoorde Gervinho de 1-2 en zo lag Feyenoord uit het toernooi. In het seizoen 2014/15 werd Van Beek een vaste waarde in het eerste elftal van Feyenoord. Hij verving de naar Lazio Roma vertrokken Stefan de Vrij. Ook in het seizoen 2015/2016 was Van Beek een vaste waarde in het elftal. In dit seizoen werd de KNVB beker gewonnen. Wel kreeg Van Beek veel kritiek te verwerken, nadat hij verantwoordelijk werd gehouden voor meerdere tegendoelpunten. Feyenoord eindigde dat seizoen als 3e in de Eredivisie. Het seizoen 2016/2017 werd een grote deceptie voor Van Beek. In de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, op 2 juli 2016 tegen RKSV Driel, valt Van Beek in de rust in voor Wessel Dammers. Zestien minuten later raakte hij echter zo geblesseerd dat hij zich weer moest laten vervangen. Op 13 april 2017 werd Van Beek aan de kwetsuur geopereerd, waardoor hij zeker de rest van het seizoen zou missen. Hij hoopte in de voorbereiding van het nieuwe seizoen weer aan te sluiten. Feyenoord werd in het seizoen 2016/2017 kampioen van Nederland. Van Beek vierde dit feest mee met gebruik van krukken. De voorbereiding op het seizoen 2017/2018 moest Van Beek ook missen door de blessure. Hij sloot echter wel weer aan bij de groep op het trainingsveld. Op 26 september 2017 maakte Van Beek zijn officiële rentree in de met 3-1 verloren uitwedstrijd in de UEFA Champions League tegen Napoli. Dat seizoen zou Van Beek 28 wedstrijden spelen. Ook in seizoen 2018/19 had Van Beek meestal een plek in de basis. In seizoen 2019/20 belandde Van Beek op het tweede plan. Op 5 november 2018 verlengde hij zijn contract tot de zomer van 2021.

Volledige naam: Marinus Antonius Been
Roepnaam: Mario
Geboortedatum: 11 December 1963
Eerste Officiële Wedstrijd: 05 September 1982, Feyenoord – NEC 1-0
Aantal Competitiewedstrijden: 137
Aantal Officiële wedstrijden: 164
Aantal Competitiedoelpunten: 53
Laatste Officiële wedstrijd:8 Mei 1988, Feyenoord – Den Bosch 1-4
Aantal Interlands: 1
Biografie:
Mario Been kan tot de echte Feyenoorders worden gerekend. Hij werd al lid op zijn zesde en was afkomstig uit de Bonaventurastraat op Rotterdam-Zuid. Hij speelde mee in het Nederlands Elftal voor spelers tot 18 jaar op het Wereldkampioenschap van 1982 in Mexico. Mario Been maakte in de zomer van 1982 zijn debuut in het eerste. Tegen Arsenal, tijdens het AD-toernooi, scoorde Been uit een terugspringende bal. 1984 Werd voor Feyenoord het jaar van de dubbel: kampioen en de beker, maar ook het jaar van Cruijff en Gullit. Mario had geen vaste plaats maar viel wel regelmatig in. Zijn doorbraak kwam het seizoen daarna, waarin hij 18 doelpunten maakte. In totaal scoorde hij in vijf seizoenen eredivisievoetbal 53 keer. Zijn enige optreden in het grote Oranje vond plaats op 14 november 1984 in Wenen. Nederland speelde daar voor 15.000 toeschouwers een WK-kwalificatiewedstrijd en verloor met 1-0 door een eigen doelpunt van PSV' er Michel Valke. Been viel in de 73ste minuut in voor Ton Lokhoff, een andere PSV'er. In het seizoen 1987/88 ging het niet zo goed met Feyenoord en Been. Feyenoord eindigde als zesde en Been lag regelmatig overhoop met trainer Rinus Israel. Hij stond niet meer iedere wedstrijd opgesteld, maar scoorde dat seizoen toch nog 13 goals. Mario Been verliet Feyenoord in 1988. Het Italiaanse Pisa kocht hem voor 1,2 miljoen gulden, volgens Been zelf een record voor een speler uit de eigen opleiding. Been was een centrale middenvelder, had een goede techniek, bezat creativiteit en beschikte over een uitstekende pass. Zijn bijnaam bij Feyenoord was Mario-donna.

Volledige naam: Marinus Aplonius Bennaars
Roepnaam: Rinus
Geboortedatum:14 Oktober 1931
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 133
Aantal Officiële wedstrijden: 177
Aantal Competitiedoelpunten: 41
Laatste Officiële wedstrijd:23 Augustus 1959, Feyenoord – Sparta 0-1
Aantal Interlands: 15
Biografie:
Rinus Bennaars werd op 15 juli 1959 door Feyenoord gekocht. Hij kwam via NOAD van DOSKO uit Bergen op Zoom. Hij was de beste voetballer van Bergen op Zoom, waar hij ook altijd is blijven wonen. Misschien dat hij daardoor bijna een jaar nodig had om aan zijn omgeving en status bij Feyenoord te wennen. Toen dat eenmaal was gebeurd, bleek hij over een groot gevoel voor humor te beschikken. Bennaars was een technisch begaafde speler, een goede aangever en een harde werker, die op de rechtsbinnenplaats veel lastige klussen opknapte in dienst van het elftal. Hij speelde in totaal dertien cupwedstrijden waarin hij zes keer scoorde. Zijn belangrijkste doelpunt maakte hij op 12 december 1962 in het stadion De Bosuil in Antwerpen. In de beslissingswedstrijd tegen Vasas maakte hij de winnende goal na een 1-2tje met Frans Bouwmeester. Het leverde hem de bijnaam Held van Deurne op. Door zijn goede spel bij Feyenoord werd hij in 1963, na negen jaar onderbreking, nog eens vijf keer voor het Nederlands Elftal uitgekozen. Op 1 juli 1964 werd Rinus Bennaars voor 25.000 gulden naac DFC verkocht.

Volledige naam: Jan Bens
Roepnaam: Jan
Geboortedatum:15 april 1921
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 76
Aantal Officiële wedstrijden: 76
Aantal Competitiedoelpunten: 25
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Arie v.d. Bent
Roepnaam: Arie
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 9
Aantal Officiële wedstrijden: 9
Aantal Competitiedoelpunten: 2
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Peter van den Berg
Roepnaam: Peter
Geboortedatum:19 December 1971
Eerste Officiële Wedstrijd:17 Augustus 2003, Feyenoord – NEC 2-0
Aantal Competitiewedstrijden: 25
Aantal Officiële wedstrijden: 28
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:16 Mei 2004, Feyenoord – FC Zwolle 7-1
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Ik heb het eerste jaar van mijn leven op Spangen gewoond. Ja, dat is wel apart. Maar ik weet niks meer van die tijd. Tot mijn vijfde heb ik vervolgens bij Zuidplein gewoond. Ook daar weet ik weinig meer van. Mijn liefde voor het voetbal had zich toen nog niet zo ontwikkeld. Dat gebeurde pas in Ysselmonde, waar ik tot mijn 23ste heb gewoond. We woonden in een flatje en daarachter lag een groot veld. In die tijd heb ik een vriendje leren kennen die in de jeugd van Feyenoord speelde. Hij was drie jaar ouder, maar we voetbalden altijd samen. Ik moest elke avond echt naar binnen worden gesleept. Op vroege leeftijd was ik al met voetbal bezig. Op mijn zesde jaar mocht ik voor het eerst bij een club gaan voetballen. Ik ging naar SV Lombardijen, de vereniging waar ook mijn vader voor uit kwam. Hij heeft best lang in het eerste gespeeld, maar erg veel heb ik er niet van gezien. Veel liever was ik op het veldje naast het zijne zelf aan het voetballen. Ik vond het veel leuker om zelf te doen dan om naar te kijken. De hele dag liep ik daarom in mijn wedstrijdtenue, compleet uitgerust met voetbalschoenen. Mijn eerste wedstrijd weet ik nog goed. Het was tegen LMO en we verloren kansloos met 3-0. We waren een klasse te hoog ingedeeld en de tegenstand was te zwaar. Vervolgens zijn we in een andere poule terecht gekomen en daarin ging het beter. Ikzelf stond bij Lombardijen altijd rechtsbuiten. Dat was de enige positie die nog niet bemand was, dus daar kon ik drie jaar lang gaan staan. Iedere wedstrijd hadden we een andere aanvoerder en, ik weet het nog goed, het duel dat ik dit mocht zijn, scoorde ik voor de eerste maal. Mijn opa heeft dit op video vastgelegd, ik zou die band eigenlijk eens moeten zoeken. Via een Open Dag kwam ik op mijn negende bij Excelsior terecht. Daar heb ik in de jeugd nog Joop van Daele, bij Feyenoord wel bekend, en Rob Jacobs gehad als trainer. In Kralingen was ik al teruggezakt van de aanval naar het middenveld.

Volledige naam: Gerardes Maria Catherina Henricus Bergholzs
Roepnaam: Gerard “Pummy"
Geboortedatum:29 Augustus 1939
Eerste Officiële Wedstrijd:20 Augustus 1961, Rapid JC – Feyenoord 1-6
Aantal Competitiewedstrijden: 102
Aantal Officiële wedstrijden: 135
Aantal Competitiedoelpunten: 27
Laatste Officiële wedstrijd:30 Mei 1965, Feyenoord – Go Ahead 1-0
Aantal Interlands: 12
Biografie:
Gerard Bergholtz werd op zesjarige leeftijd in Maastricht lid van Rapid, een club uit de vierde klasse die werd geleid door Jezuïeten. Daarna volgden Kimbria en MVV. Op 31 juli 1961 werd hij naar Feyenoord verkocht voor 80.000 gulden, voor die tijd een hoog bedrag voor zo'n jonge speler. Bij Feyenoord kwam hij op de rechtsbuiten plaats als opvolger van Pauke Meyers, die naar NAC was vertrokken. In Rotterdam trok hij in op de Beukendaal in Tuindorp Vreewijk bij de ouders van Feyenoord-speler Nico Roodbergen. Voor Bergholtz naar Feyenoord kwam, had hij al twee keer in het Nederlands Elftal gespeeld. Als Feyenoorder zou hij daar tussen 2 mei 1963 en 17 maart 1965 nog negen wedstrijden aan toevoegen. Bergholtz stond erom bekend dat hij heel hard kon lopen. Feyenoordverdediger Cor Veldhoen bracht volgens Bergholtz het praatje in de wereld dat als je de hekken zou openzetten, hij het stadion zou uitrennen. Bergholtz vond dat niet leuk. Het wekte de indruk, dat hij alleen maar kon rennen en geen techniek had en dat was zeker niet waar. Het misverstand was volgens hem in de wereld gekomen na een wedstrijd tegen Fortuna '54. Bij het ontwijken van een tackle was hij tegen de betonnen rand om het veld gevallen en had toen zijn enkel geblesseerd. Toch kunnen veel supporters zich nog een Bergholtz herinneren die door het hek om het veld werd gestuit. Per club mochten toentertijd maar zes spelers onder contract staan die het maximum-salaris van 10.000 gulden verdienden. Die had Feyenoord al en Bergholtz kreeg niet de gevraagde salarisverhoging. Hij solliciteerde bij Anderlecht en werd op 1 juli 1965 naar Brussel verkocht. De bijnaam Pummy. die hij al in Limburg kreeg, nam hij mee naar België.

Volledige naam: Steven Berghuis
Roepnaam: Steven
Geboortedatum: 19 December 1991
Eerste Officiële Wedstrijd: 7 augustus 2016, FC Groningen - Feyenoord 0-5
Aantal Competitiewedstrijden: 118
Aantal Officiële wedstrijden: 158
Aantal Competitiedoelpunten: 52
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 16
Biografie:

Volledige naam: Leen Bergwerff
Roepnaam: Leen
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 8
Aantal Officiële wedstrijden: 8
Aantal Competitiedoelpunten: 4
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Clyde Best
Roepnaam: Clyde
Geboortedatum:24 Februari 1951
Eerste Officiële Wedstrijd: 17 Augustus 1977, Feyenoord – Sparta 1-1
Aantal Competitiewedstrijden: 23
Aantal Officiële wedstrijden: 24
Aantal Competitiedoelpunten: 3
Laatste Officiële wedstrijd:4 Maart 1978, NAC – Feyenoord 2-1
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jhonny Rudolf van Beukering
Roepnaam: De Beuk
Geboortedatum: 29 september 1983
Eerste Officiële Wedstrijd:12 December 2010. Feyenoord - Excelsior 1-0
Aantal Competitiewedstrijden: 3
Aantal Officiële wedstrijden: 3
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd: 22 Januari 2011, Feyenoord - De graafschap 0-1
Aantal Interlands: 2
Biografie:

Volledige naam: Henk van der Bijl
Roepnaam: Henk
Geboortedatum:25 Maart 1925
Eerste Officiële Wedstrijd: 22 September 1946, VSV – Feyenoord 4-1
Aantal Competitiewedstrijden: 198
Aantal Officiële wedstrijden: 198
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd: 20 Januari 1957, Feyenoord Willem II 2-1
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Naar goed Rotterdams gebruik werd Van der Bijl kortweg Bijl genoemd. Henk Bijl werd op 1 juni 1937 lid van Feyenoord. Hij was een spectaculaire keeper van wie werd gezegd, dat hij soms expres de verkeerde kant opdook om de bal tussen zijn voeten te kunnen vangen. Hij speelde diverse malen in vertegenwoordigende elftallen: het Nederlands Bondselftal, het Rotterdams Elftal en de Zwaluwen. Henk Bijl had tijdens zijn loopbaan diverse malen met blessures te maken. Na een beenbreuk voldeed de reservekeeper zo slecht, dat trainer Koonings de veldspelers Jan Kok en Fred Blankemeijer tussen de palen beproefde. Kok kreeg de voorkeur. De Crooswijker Henk Bijl was de man die mede-Crooswijker Tinus Bosselaar in 1954 aanried naar Feyenoord te gaan. In het seizoen 1957/58 vertrok Bijl naar Fortuna Vlaardingen. Aan het eind van dat seizoen keerde hij als amateur terug bij Feyenoord. Na zijn voetballoopbaan begon Henk Bijl een kledingzaak en daarna een café, de Penny Pean op de Meent in de buurt van de weekmarkt op de Binnenrotte. Dit café was destijds behangen met actiefoto's van hemzelf. De naam van het café betekende niks, maar Bijl vond het wel leuk klinken.

Volledige naam: Jan v.d. Bijl
Roepnaam: Jan
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 17
Aantal Officiële wedstrijden: 17
Aantal Competitiedoelpunten: 4
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Justin Bijlow
Roepnaam: Justin
Geboortedatum:22 Januari 2017
Eerste Officiële Wedstrijd:13 Augustus 2017, Feyenoord - FC Twente 2-1
Aantal Competitiewedstrijden: 26
Aantal Officiële wedstrijden: 31
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Harry Sven Olof Bild
Roepnaam: Harry
Geboortedatum:18 December 1936
Eerste Officiële Wedstrijd:26 December 1965, >Elinkwijk – Feyenoord 1-3
Aantal Competitiewedstrijden: 52
Aantal Officiële wedstrijden: 61
Aantal Competitiedoelpunten: 39
Laatste Officiële wedstrijd: 10 Juni 1967, Feyenoord – Daring Brussel 5-1
Aantal Interlands: 28
Biografie:
De Zweed Harry Bild was de eerste buitenlander in de lange reeks die de rangen van Feyenoord in de loop der tijd is komen versterken. Op 15 november 1965 werd hij voor f 225.000,- van FC Zürich gekocht. Bild was een spitsspeler die in de bijna twee jaar dat hij bij Feyenoord speelde 39 keer scoorde. In Rotterdam woonde hij op het adres Immanuel Kantstraat 238 in de wijk Lombardijen. Hij had het niet erg naar zijn zin in Rotterdam. Op zijn voorspraak werd na een jaar Ove Kindvall, een andere Zweed, gekocht. Kindvall ging in de Immanuel Kantstraat op nummer 236 wonen, bij Bild op de trap, om hem in zijn eenzame uren bij te staan. In de viermansvoorhoede van Feyenoord vormden Bild en Kindvall samen de zogenoemde Zweedse tandem. Coen Moulijn zei over Harry Bild: 'Met hem kon ik helemaal niet opschieten, hij was ongetwijfeld een goede voetballer, met ook een kogelhard schot. Maar ik heb altijd de indruk gehad, dat hij opzettelijk weigerde met mij samen te spelen. Bild zag het heus wel, maar hij vertikte het gewoon de combinatie met mij te zoeken. Zodoende heb ik nooit iets aan hem gehad.' In 1967 ging Bild terug naar Zweden en ging als amateur voor Osters IF spelen. Na zijn vertrek brak zijn landgenoot Kindvall pas goed door.

Volledige naam: Diego Biseswar
Roepnaam: Diego
Geboortedatum: 8 Maart 1988
Eerste Officiële Wedstrijd: 22 Mei 2005, Feyenoord – ADO Den Haag 6-3
Aantal Competitiewedstrijden: 93
Aantal Officiële wedstrijden: 110
Aantal Competitiedoelpunten: 11
Laatste Officiële wedstrijd:18 December 2011 Feyenoord - FC Twente 3-2
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Diego Biseswar is geboren in Amsterdam. Voordat hij in 2001 naar Feyenoord ging kwam hij in de jeugd uit voor Stormvogels Telstar. Ook werd hij al een geselecteerd voor een jeugdselectie van het Nederlands elftal. Diego is een multifunctionele speler die op vrijwel iedere positie kan spelen, van de rechtsbackpositie tot in de aanval.

Volledige naam: Dwight Blackson
Roepnaam: Dwight
Geboortedatum:16 Oktober 1971
Eerste Officiële Wedstrijd: 13 Augustus 1989, FC Utrecht – Feyenoord 3-0
Aantal Competitiewedstrijden: 15
Aantal Officiële wedstrijden: 17
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd: 3 Maart 1991, PSV – Feyenoord 6-0
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Fred Blankemeijer
Roepnaam: Fred
Geboortedatum:13 augustus 1926
Sterftedatum:8 november 2010
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 28
Aantal Officiële wedstrijden: 28
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Blankemeijer was actief als verdediger bij Feyenoord, waar hij 28 maal voor uitkwam tussen 1949 en 1952. Na zijn voetbalcarrière bleef hij actief bij Feyenoord. Zo was hij actief als jeugdtrainer, scout, technisch directeur en senior manager. Door zijn jarenlange betrokkenheid bij Feyenoord groeide hij uit tot een clubicoon. In 1979 werd Blankenmeijer door de club benoemd tot lid van verdienste en in 2004 kreeg hij een koninklijke onderscheiding en werd hij Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. In 2009 nam hij officieel afscheid bij Feyenoord. Op 8 november 2010 overleed hij aan een longontsteking.

Volledige naam: Izaak Daniel den Bleijker
Roepnaam: Daan
Geboortedatum:30 Juni 1928
Sterftedatum: 2 December 2003
Eerste Officiële Wedstrijd: 8 April 1951, Feyenoord – Willem II 1-2
Aantal Competitiewedstrijden: 107
Aantal Officiële wedstrijden: 111
Aantal Competitiedoelpunten: 30
Laatste Officiële wedstrijd: 23 April 1959, Feyenoord – SHS 4-1
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Daan den Bleijker kwam uit een streng christelijk gezin en mocht als kind niet voetballen. Op 17 -jarige leeftijd maakte Daan zich los uit zijn milieu en ging toch voetballen. Via zijn werk op het kantoor van de Haven Arbeids Reserve speelde hij enige tijd bij RSM op het sportcomplex Varkenoord. Tijdens zijn diensttijd in Nederlands-Indië kwam hij uit voor JEI in Surabaya. De trainer daar raadde hem aan zich bij terugkomst in Nederland bij een grote club te melden. Op 9 november 1950 werd Daan den Bleijker lid van Feyenoord. Hij begon als reserve bij het veertiende, het laagste elftal. De wedstrijd werd afgelast en de week daarop stond hij reserve bij het dertiende. Ook die wedstrijd werd afgelast. De week daarna stond hij als linksback in het twaalfde opgesteld. Die wedstrijd ging wel door. Weer een week later stond Den Bleijker in het achtste en na nog een week in het zevende. Toen kwam de Elftalcommissie kijken, Daan scoorde drie keer en dat maakte indruk. Daarna ging het snel en na een paar weken speelde Daan in het eerste. Daarmee werd hij de enige Feyenoorder die de club van laag tot hoog doorliep. Een hoogtepunt in zijn loopbaan wedstrijd tegen Ajax op 11 november 1956 waarin hij vier keer scoorde (7-3). Daan den Bleijker speelde geen interlands maar werd wel een keer uitgenodigd voor de centrale training. Op 1 juli 1959 vertrok Den Bleijker naar DHC in Delft waar hij als semi-prof nog twee jaar speelde. Later was hij trainer van Heerjansdam, DRL, RVVH, Barendrecht, weer Heerjansdam, VVGZ Smitshoek, weer Barendrecht en RIJSOORD, die hij allemaal kampioen maakte. Daans vader is nooit naar de kunsten van zijn zoon gaan kijken, ook niet toen hij tot het eerste van Feyenoord doordrong.

Volledige naam: Reginald Waldie Blinker
Roepnaam: Regi
Geboortedatum:4 Juni 1969
Eerste Officiële Wedstrijd:17 Augustus 1986,, Feyenoord - Pec Zwolle 3-2
Aantal Competitiewedstrijden: 238
Aantal Officiële wedstrijden: 309
Aantal Competitiedoelpunten: 45
Laatste Officiële wedstrijd: 24 November 1995, Fortuna Sittard - Feyenoord 1-0
Aantal Interlands: 3
Biografie:
Regi Blinker was net zeventien jaar toen hij naar Feyenoord kwam. Hij kreeg meteen een vijfjarig contract. Blinker was afkomstig van het Delftse DHC. Feyenoord werd op Blinker opmerkzaam gemaakt door zijn trainer Guus Haak, de oud-Feyenoordverdediger. Vóór DHC speelde Blinker nog bij Delfia. Bij Feyenoord dacht men eindelijk de langverwachte opvolger van Coen Moulijn in huis te hebben, waarmee niets ten nadele van eerdere linksbuitens als Kristensen, Vermeulen, Tahamata of Smolarek werd bedoeld, maar zij waren geen publiekstrekker als Moulijn. Blinker werd 'voor de toekomst' gekocht en voorzichtig gebracht. In 1988 werd voor zijn positie de ervaren Smolarek gehaald. Om ervaring op te doen werd hij door trainer Rob Jacobs een jaar verhuurd aan BVV Den Bosch. Daarna keerde hij terug bij Feyenoord. Na een conflict met trainer Arie Haan tekende Regi Blinker in maart 1996 een contract voor 2,5 jaar bij het Engelse Sheffield Wednesday.

Volledige naam: Paul de van Blom
Roepnaam: Paul
Geboortedatum:12 Maart 1961
Eerste Officiële Wedstrijd: 4 Oktober 1980, PSV – Feyenoord 0-1
Aantal Competitiewedstrijden: 5
Aantal Officiële wedstrijden: 5
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:4 Oktober 1981, Roda JC – Feyenoord 2-2
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Richard Blonk
Roepnaam: Richard
Geboortedatum:22 december 1985
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 0
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Blonk speelde in de jeugd bij VV Rijswijk en vanaf zijn zevende bij Feyenoord. Hij was aanvoerder van Jong Feyenoord waarmee hij in het seizoen 2003/04 deel nam aan de KNVB beker, waarin de achtste finale werd behaald. In 2007 stapte hij over naar ADO Den Haag waar hij op 19 oktober 2007 zijn competitie debuut maakte tegen Fortuna Sittard. Blonk kreeg echter geen nieuw contract in Den Haag en keerde daarop terug naar de amateurs bij Katwijk waarmee hij anno 2010 in de Topklasse speelt. In 2011 verhuisde hij naar de VV Noordwijk, dat in 2011 naar de Topklasse promoveerde. In het seizoen 2013/14 kwam Blonk uit voor HPSV. Daar vertrok hij na een half jaar en ging medio 2014 voor tweede van HBS spelen.

Volledige naam: George Antwi Boateng
Roepnaam: George
Geboortedatum:5 September 1975
Eerste Officiële Wedstrijd:27 Augustus 1995,FC Twente – Feyenoord 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 68
Aantal Officiële wedstrijden: 94
Aantal Competitiedoelpunten: 2
Laatste Officiële wedstrijd: 14 December 1997, Feyenoord – FC Twente 2-2
Aantal Interlands: 4
Biografie:
George Boateng is afkomstig uit Accra, de hoofdstad van Ghana. Zijn vader emigreerde naar Nederland om daar een betere toekomst op te bouwen.Hij vond in Nederland werk in een Hotel. George bleef met zijn moeder achter in Ghana. Met enige regelmaat stuurde zijn vader geld en kleding naar huis.Op zijn tiende jaar vloog George zijn vader achterna, omdat in Nederland de toekomstmogelijkheden aanzienlijk groter waren.George en zijn vader gingen in Spijkenisse wonen.George Boateng speelde voetbal bij de jeugd van Spijkenisse. Op een dag kwam Wim Jansen namens SVV kijken en vroeg George of hij zin had bij SVV te komen voetballen. Hij vond zijn school echter belangrijker en had geen zin bij Spijkenisse weg te gaan. Toen George zestien jaar was, stond Wim Jansen weer op de stoep maar nu namens Feyenoord. Toen maakte Boateng de overstap wel. Via de A-junioren het tweede elftal en een periode op huurbasis bij Excelsior belandde hij in het sizoen 1995/1996 bij de selectie.Hij veroverde in de tweede seizoenshelft een vaste plaats. George werd regelmatig uitgenodigd voor Jong Oranje. Diep in zijn hart voelt hij zich nog wel Ghanees, maar hij heeft inmiddels een nederlands paspoort.

Volledige naam: Bas Bode
Roepnaam: Bas
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 2
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jean-Paul Boëtius
Roepnaam: Jean-Paul
Geboortedatum:22 Maart 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:28 Oktober 2012,Feyenoord - AJAX 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 109
Aantal Officiële wedstrijden: 136
Aantal Competitiedoelpunten: 24
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 1
Biografie:
Dat de talentvolle aanvaller uiteindelijk niet behoort tot de 23 spelers die bondscoach Louis van Gaal meeneemt naar het WK van 2014, doet niets af aan het prima seizoen dat Bo?tius achter de rug heeft. En dat terwijl hij wegens de nasleep van een knieoperatie de eerste maand van de competitie aan zich voorbij moest laten gaan. Hoewel hij bij zijn rentree in september direct trefzeker is, spreken vooral zijn prestaties in de tweede seizoenshelft tot de verbeelding. De doelpunten en assists van de aanvaller zijn voor Feyenoord goud waard in de uiteindelijk succesvolle strijd om de tweede plaats. Als jongen uit de eigen stad en een kind van de club is Bo?tius mateloos populair bij de supporters. De geboren Rotterdammer maakt al vanaf de F-pupillen deel uit van de jeugdopleiding op Varkenoord en speelde zodoende nooit voor een andere (amateur)club dan Feyenoord. Het enige shirt dat hij behalve het roodwit draagt, is dat van een Nederlands (jeugd)elftal. Bo?tius heeft al een handvol interlands namens Jong Oranje achter zijn naam, als hij door bondscoach Louis van Gaal bij de selectie van het Nederlands elftal wordt gehaald voor de oefeninterland tegen Frankrijk. Daarmee wordt eens te meer duidelijk dat Feyenoord met Bo?tius over een speler beschikt die kan uitgroeien tot een topspeler en een volwaardig international.

Volledige naam: Jan Bol
Roepnaam: Jan
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 80
Aantal Officiële wedstrijden: 80
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Henryk Bolesta
Roepnaam: Henryk
Geboortedatum:20 September 1957
Eerste Officiële Wedstrijd: 29 Januari 1989, PSV – Feyenoord 1-0
Aantal Competitiewedstrijden: 7
Aantal Officiële wedstrijden: 7
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd: 29 Maart 1989, Feyenoord – FC Volendam 4-0
Aantal Interlands: 1
Biografie:

Volledige naam: Mariano Bombarda
Roepnaam: Mariano
Geboortedatum:10 September 1972
Eerste Officiële Wedstrijd:10 September 2002, Feyenoord – Excelsior 4-1
Aantal Competitiewedstrijden: 20
Aantal Officiële wedstrijden: 28
Aantal Competitiedoelpunten: 4
Laatste Officiële wedstrijd:25 Januari 2004, Feyenoord – FC Utrecht 3-2
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Mariano Bombarda werd als zoon van Argentijnse ouders geboren in het Spaanse Cadiz. Zijn vader was scheepsingenieur en verhuisde vaak. Zo woonde Bombarda achtereenvolgens in het Argentijnse Buenos Aires, de Spaanse steden Bilbao en Ferrol, de stad Valencia in Venezuela en opnieuw in Buenos Aires. In 1989 begon hij met voetballen in de A-jeugd van ACV in Assen, waar hij in het kader van een uitwisselingsprogramma voor scholieren verbleef. Na vervolgens twee jaar in de jeugd van het Argentijnse Huracan gespeeld te hebben, keerde hij in 1992 terug bij ACV. In de eerste klasse zaterdag maakte hij respectievelijk 14 en 26 doelpunten, voordat dat hij de overstap maakte naar FC Groningen. In het seizoen 1996/97 had FC Metz zelfs interesse in de Argentijn maar na 7 wedstrijden en 1 goal keerde Bombarda al gauw terug naar het Oosterpark. Na 4 seizoenen Willem II 107 wedstrijden 50 goals zette "Der Bomber'' een punt achter zijn carrière totdat Feyenoord hem vroeg om weer te gaan voetballen in het in het seizoen 2002/03 daar kon Mariano geen nee tegen zeggen.In zijn 2 seizoenen bij Feyenoord speelde Bombarda 4x in de basis en viel 16 x in, de Argentijn maakte 4 goals voor Feyenoord. Op 21 juni 2004 tekende Mariano Bombarda een contract bij Tenerife.

Volledige naam: Bas de Boo
Roepnaam: Bas
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 1
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Rob de Boom
Roepnaam: Rob
Geboortedatum:4 Mei 1946
Eerste Officiële Wedstrijd:data onbekend, Feyenoord – DWS 3-1
Aantal Competitiewedstrijden: 19
Aantal Officiële wedstrijden: 20
Aantal Competitiedoelpunten: 1
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Kees Borremans
Roepnaam: Kees
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 63
Aantal Officiële wedstrijden: 63
Aantal Competitiedoelpunten: 11
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Rien Bosgieter
Roepnaam: Rien
Geboortedatum:20 Oktober 1948
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 4
Aantal Officiële wedstrijden: 4
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:24 November 1973, Feyenoord - FC Groningen 7-0
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Janes Boskamp
Roepnaam: Jan
Geboortedatum:21 Oktober 1948
Eerste Officiële Wedstrijd:20 November 1966, Feyenoord – GVAV 3-0
Aantal Competitiewedstrijden: 102
Aantal Officiële wedstrijden: 145
Aantal Competitiedoelpunten: 14
Laatste Officiële wedstrijd29 Mei 1974, Feyenoord - Tottenham Hotspur 2-0 :
Aantal Interlands: 2
Biografie:
Jan Boskamp werd op 30 Januari 1965 lid van Feyenoord. Hij was afkomstig van het Crooswijkse HOV (Hoop op Vooruitgang), waarvan hij in 1955 op 17 jarige leeftijd lid werd. Hij werd opgenomen in feyenoords jeugdelftal waar hij een reputatie opbouwde als schutter. Op 7 April 1967 kwam hij uit voor het Nederlands Jeugdelftal (tussen 16 en 18 jaar). Op 1 Juni 1969 werd Jan Boskamp uitgeleend aan het Haagse Holland Sport om ervaring op te doen. Bij Holland Sport ging zijn techniek aanmerkelijk vooruit en kreeg hij meer zelfvertrouwen. Al na een jaar werd hij daarom teruggehaald naar het Feyenoord-nest. Toch zat een vaste plaats in het eerste elftal van Feyenoord er niet in. Feyenoord bezat destijds een zeer sterk elftal dat Kampioen van Europa was en later dat jaar de Wereldbeker veroverde. Het was dus niet eenvoudig een vaste plaats in het eerste te veroveren, vooral niet, omdat buurtgenoot Wim Jansen op zijn plaats, rechts op het middenveld stond. Jan Boskamp hoorde samen met Joop van Daele wel tot de vaste vervangers, de nummers 12 en 13. Door zijn robuuste verschijning en spel werd jan Boskamp een personificatie van Feyenoord, die er nooit de kantjes van afliep.Op 1 Juli 1974 werd jan Boskamp verkocht aan het Belgische RWDM, waar hij er wel in slaagde wat hem bij Feyenoord niet was gelukt: spelen voor het Nederlands Elftal. Na de lagere school kwam hij in de fruithandel terecht. Na zijn overgang na Feyenoord werd hij terreinknecht bij de Stadionclub.Later werd hij trainer.

Volledige naam: Paul de van Blom
Roepnaam: Teun
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 2
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 2
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

C:

Volledige naam: Jerson Cabral
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Ellery Cairo
Roepnaam: Ellery
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Willy Carbo
Roepnaam: Willy
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Ronald Carli
Roepnaam: Ronald
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Luc Castaignos
Roepnaam: Luc
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Romeo Castelen
Roepnaam: Romeo
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Benjamin De Ceulaer
Roepnaam: Benjamin
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Angelos Charisteas
Roepnaam: Angelos
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Sekou Cissé
Roepnaam: Sekou
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Geoffrey Claeys
Roepnaam:Geoffrey
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jordy Clasie
Roepnaam: Jordy
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Tim de Cler
Roepnaam:Tim
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Pieter Collen
Roepnaam: Pieter
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: David Connolly
Roepnaam: Davids
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Christian Joe Conteh
Roepnaam: Christian
Geboortedatum: 27 Augutus 1999
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 0
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Johan Cruijff
Roepnaam: Johan
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam:Julio Ricardo Cruz
Roepnaam: El Jardinero (De tuinman)
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

D:

Volledige naam: Johannes Cornelis van Daele
Roepnaam: De Lange
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jan Dahlhaus
Roepnaam: Jan
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam:Marian Damaschin
Roepnaam: Marian
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Wessel Dammers
Roepnaam: Wessel
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Darley
Roepnaam: Darleys
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Lorenzo Davids
Roepnaam: Lorenzo
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jordy van Deelen
Roepnaam: Jordy
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jan van Deinsen
Roepnaam: Jan
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Frans Dekker
Roepnaam: Frans
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Joris Delle
Roepnaam: Joris
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Georgi Shalvovich Demetradze
Roepnaam: Georgi
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Frans Demmenie
Roepnaam: Frans
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Denílson Martins Nascimento
Roepnaam: Denílson
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Timothy Derijck
Roepnaam: Timothy
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Mark Diemers
Roepnaam: Mark
Geboortedatum: 11 oktober 1993)
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 0
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: René van Dieren
Roepnaam: René
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Janus van Dijk
Roepnaam: Janus
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Rob van Dijk
Roepnaam: Rob
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Kees van Dijke
Roepnaam: Kees
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Kevin Diks
Roepnaam: Kevin
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jean Carlos Dondé
Roepnaam: Jean Carlos
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Arie van Donk
Roepnaam: Arie
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Royston Drenthe
Roepnaam: Royston
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Carel van Druuten
Roepnaam: Carel
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Barry Dubbeldeman
Roepnaam: Barry
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jerzy Dudek
Roepnaam: Jerzy
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Toon Duijnhouwer
Roepnaam: Toon
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Theo van Duivenbode
Roepnaam: Theo
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam:Henk Duut
Roepnaam: Henk
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

E:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - Heracles 6-0
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:
Ik ben geboren en opgegroeid in Zoetermeer. Ik heb er een heel leuke jeugd gehad. Ik speelde altijd buiten met mijn vriendjes, of bij een van ons thuis. Als we buiten waren, voetbalden we veel op straat. We waren altijd met een bal bezig. Mijn tijd op de basisschool is er een waar ik met veel plezier op terugkijk. Mijn school heette ´t Schrijverke en stond in de wijk Meerzicht. Ik vond het een heel leuke school en heb er van groep één tot en met groep acht gezeten. Thuis was het heel fijn. Ik woon nog steeds bij mijn ouders en zij hebben mij heel netjes opgevoed. Ze hebben me geleerd sociaal te zijn. Mijn band met hen is heel hecht, net als die met mijn broertje. Hij heet Leegreg. Hij is veertien jaar oud en voetbalt bij Excelsior. Ik ben met voetballen begonnen bij DWO. Dit is een club in Zoetermeer. Ik ben er aan het einde van een seizoen begonnen in F2. Omdat het seizoen op zijn einde liep, mocht ik alleen maar toernooien spelen en geen competitiewedstrijden. Na de zomer ben ik naar F1 gegaan. We trainden twee keer per week en speelden wedstrijden tegen teams uit Den Haag en Zoetermeerse clubs als FC Zoetermeer en DSO. Ook speelden we tegen Feyenoord en Sparta, waar we van wonnen. Dat was heel leuk. Ik voetbalde er tot aan de E1, samen met Kaj Ramsteijn. Allebei zijn we toen naar Feyenoord gegaan, waar we alle elftallen samen hebben doorlopen. Alleen het laatste jaar niet meer, nu ik bij het eerste zit en hij nog verdediger is in A1. Kaj is een vriend van me. Het combineren van het voetballen bij Feyenoord en school ging goed. Samen met veel andere jongens bij Feyenoord ging ik naar de middelbare school het Thorbecke College in Rotterdam. We zaten er samen in de klas en voetbalden bij Feyenoord. Ik heb er mijn vmbo-diploma gehaald. Als A-junior werd ik door Bert van Marwijk bij de selectie van het eerste elftal gehaald. In oktober 2007 debuteerde ik, toen ik inviel aan het eind van de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Het was in De Kuip en ik zal het nooit vergeten. Mijn eerste wedstrijd in de basis was een paar maanden later en uitgerekend tegen Ajax. Het was in Amsterdam en die wedstrijd bevestigde mij dat ik het hoogste niveau aankan. We wonnen tijdens mijn eerste seizoen uiteindelijk de KNVB beker. Dit is tot nu toe het hoogtepunt van mijn carrière. Dit jaar is het eerste seizoen dat ik vanaf de voorbereiding bij het eerste zit. Met Gertjan Verbeek hebben we een nieuwe trainer. Hij praat veel met jonge spelers en ik vind dat fijn. Ik hoop dit jaar zoveel mogelijk speelminuten te maken.

F:

Volledige naam: Leroy Fer
Roepnaam: Leroy
Geboortedatum: 5 Januari 1990
Eerste Officiële Wedstrijd: 2 December2007, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 126
Aantal Officiële wedstrijden: 16
Aantal Competitiedoelpunten: 160
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 11
Biografie:
Ik ben geboren en opgegroeid in Zoetermeer. Ik heb er een heel leuke jeugd gehad. Ik speelde altijd buiten met mijn vriendjes, of bij een van ons thuis. Als we buiten waren, voetbalden we veel op straat. We waren altijd met een bal bezig. Mijn tijd op de basisschool is er een waar ik met veel plezier op terugkijk. Mijn school heette ´t Schrijverke en stond in de wijk Meerzicht. Ik vond het een heel leuke school en heb er van groep één tot en met groep acht gezeten. Thuis was het heel fijn. Ik woon nog steeds bij mijn ouders en zij hebben mij heel netjes opgevoed. Ze hebben me geleerd sociaal te zijn. Mijn band met hen is heel hecht, net als die met mijn broertje. Hij heet Leegreg. Hij is veertien jaar oud en voetbalt bij Excelsior. Ik ben met voetballen begonnen bij DWO. Dit is een club in Zoetermeer. Ik ben er aan het einde van een seizoen begonnen in F2. Omdat het seizoen op zijn einde liep, mocht ik alleen maar toernooien spelen en geen competitiewedstrijden. Na de zomer ben ik naar F1 gegaan. We trainden twee keer per week en speelden wedstrijden tegen teams uit Den Haag en Zoetermeerse clubs als FC Zoetermeer en DSO. Ook speelden we tegen Feyenoord en Sparta, waar we van wonnen. Dat was heel leuk. Ik voetbalde er tot aan de E1, samen met Kaj Ramsteijn. Allebei zijn we toen naar Feyenoord gegaan, waar we alle elftallen samen hebben doorlopen. Alleen het laatste jaar niet meer, nu ik bij het eerste zit en hij nog verdediger is in A1. Kaj is een vriend van me. Het combineren van het voetballen bij Feyenoord en school ging goed. Samen met veel andere jongens bij Feyenoord ging ik naar de middelbare school het Thorbecke College in Rotterdam. We zaten er samen in de klas en voetbalden bij Feyenoord. Ik heb er mijn vmbo-diploma gehaald. Als A-junior werd ik door Bert van Marwijk bij de selectie van het eerste elftal gehaald. In oktober 2007 debuteerde ik, toen ik inviel aan het eind van de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Het was in De Kuip en ik zal het nooit vergeten. Mijn eerste wedstrijd in de basis was een paar maanden later en uitgerekend tegen Ajax. Het was in Amsterdam en die wedstrijd bevestigde mij dat ik het hoogste niveau aankan. We wonnen tijdens mijn eerste seizoen uiteindelijk de KNVB beker. Dit is tot nu toe het hoogtepunt van mijn carrière. Dit jaar is het eerste seizoen dat ik vanaf de voorbereiding bij het eerste zit. Met Gertjan Verbeek hebben we een nieuwe trainer. Hij praat veel met jonge spelers en ik vind dat fijn. Ik hoop dit jaar zoveel mogelijk speelminuten te maken.

G:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

H:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

I:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

J:

Volledige naam: George Johnston
Roepnaam:George
Geboortedatum: 1 September 1998
Eerste Officiële Wedstrijd: 12 September 2020, PEC Zwolle - Feyenoord 0-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 1
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

K:

Volledige naam: Orkun Kökçü
Roepnaam: Orkun
Geboortedatum: 29 december 2000
Eerste Officiële Wedstrijd: 9 december 2018, FC Emmen - Feyenoord - SC Heerenveen 1-4
Aantal Competitiewedstrijden: 33
Aantal Officiële wedstrijden: 35
Aantal Competitiedoelpunten: 2
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

L:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

M:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

N:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

O:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

P:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Q:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

R:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

S:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

T:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

U:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

V:

Volledige naam: Kees van Baren
Roepnaam: Anass
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

W:

Volledige naam: Lucas Woudenberg
Roepnaam: Lucas
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

X:

Volledige naam:
Roepnaam:
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 0
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Y:

Volledige naam:
Roepnaam:
Geboortedatum:
Eerste Officiële Wedstrijd:
Aantal Competitiewedstrijden: 0
Aantal Officiële wedstrijden: 0
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Z:

Volledige naam: Bep Zaal
Roepnaam: Bep
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Eef Zaanen
Roepnaam: Eef
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Floor de Zeeuw
Roepnaam: Floor
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Wim de Zeeuw
Roepnaam: Wim
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Wim van Zinnen
Roepnaam:Wim
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam:Edwin Zoetebier
Roepnaam: Edwin
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Eef Zondervan
Roepnaam: Eef
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Henk Zuidam
Roepnaam: Henk
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Jan van Zwieten
Roepnaam: Jan
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

Volledige naam: Turbo / The Marlboro Man
Roepnaam: Clemens
Geboortedatum: 13 Januari 1994
Eerste Officiële Wedstrijd: 28 Augustus 2011, Feyenoord - SC Heerenveen 2-2
Aantal Competitiewedstrijden: 1
Aantal Officiële wedstrijden: 2
Aantal Competitiedoelpunten: 0
Laatste Officiële wedstrijd:
Aantal Interlands: 0
Biografie:

test

 

 

 

 

 

 

 

 

 

test

 

 

 

 

 

 

 

 

test

 

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.